KLASIcNI TRETMAN LICA


Higijenski klasični tretman lica podrazumeva obavezan mehanički piling, masažu i limfnu drenažu lica, vrata i deholtea, balans PH faktora, dubinsku ozonizaciju i dezinfekciju, i na kraju stavljanje maske koja odgovara tipu kože.

 

 Za optimalnu negu poreporučuje se jedanput u svakom godišnjem dobu, a minimalno dva puta godišnje uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Trretman ciscenja lica se radi jednom mesecno kada je koza problematicna, , ima dosta mitisera i akni i potrebna je nega.

Ovo je procedura koju je važno primenjivati još od puberteta zato što većina promena i problema na koži počinje u pubertetu, a između ostalog korisno je početi što ranije negu kože, jer se tako usporava proces starenja  što potpomaže da se bore što kasnije vide na koži.

Tretman klasicno ciscenje lica kod nas u salonu se izvodi na sledeci nacin:

 • Čiscenje kože (toniziranje i otklanjanje šminke)
 • Piling sa frimatorom.
 • Masaža pod vapozonom.
 • Parenje kože (otvaranje pora).
 • Komedoekspresija (cišcenje lica od mitisera,akni,griževa…)
 • Serum za zatvaranje pora upotrebom darsonvala ili galvanske struje.
 • Oblikovanje obrva i skidanje nausnica.
 • Maska u zavisnosti od tipa kože.
 • Mezoterapija bez igle sa serumum od lekovitok bilja ili hialuronom .
 • Ultrazvuk za ubacivanje hranljivih krema.
 • Blaga masaza sa zavrsnom kremom.
 • Tretman traje od 90 do 120 min

    Cena tretmana 2800 din.


Radiotalasni lifting lica

Najefikasniji ne-hirurški postupak podmladjivanja lica. Za održavanje mladalačkog izgleda kože neophodno je prisustvo kolagena i elastina, čije se stvaranje smanjuje već nakon 25-te godine starosti, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Rtl-energija prodire u duboke slojeve kože, zagreva vlakna kolagena i elastina i stimuliše njihovu produkciju. Dolazi do kontrakcije kolagena i remodeliranje kolagene mreže čime se značajno smanjuju postojeće bore. Koža lica, vrata i dekoltea je zategnutija, revitalizovana, dublje bore postaju pliće, sitnije potpuno nestaju. Da bismo dobili dugoročne i željene rezultate potrebno je raditi 3-5 tretmana sa razmakom od 7 do 15 dana, kako bi se akumulirala sinteza kolagena i elastina neophodna za uspešan tretman. Nakon toga tretman održavanja sprovodi se na svaka 2 meseca tokom cele godine. Kontraindikacije: trudnoća, pace-maker, metalni inplanti, karcinom, epilepsija, otvorene rane, bolesti koze.

Sta treba znati o radiotalasnom liftingu

 Uredjaj za radiotalasni lifting radi na principu koriscenja radio frekventnog zracenja. U medicini se terapija radio frekventnim zracenjem (RF) koristi vise od 50 godina. Upotreba RF-a u estetskoj dermatologiji je aktuelna poslednjih 25 godina. RF talasi se koristi za zagrevanje tkiva u telu tako sto se tkiva, celije i telesne tecnosti ponasaju kao otpornici. Ovako oslobodjena toplota koja se putem RF-a plasira na zeljena mesta, koja su drugim metodama nedostupna, ima brojne blagotvorne efekte.

RF tehnologija je prosla kroz vise faza razvoja da bi dostigla sadasnji nivo i kvalitet koriscenja. Razvoj ove tehnologije je tezio prema postizanju ciljeva povecanja dubine penetracije, smanjenju nezeljenih efekata tretmana i postizanju vidljivih efekata koriscenjem manjih snage. Danasnja RF tehnologija omogucava istovremeno delovanje na duboka i povrsinska tkiva, skoro da je bezbolna dok se efekti tremana ocitavaju neposredno posle tretmana. Osim vidljivih efekata na smanjenje obima tretiranih regija tela i uklanjanje celulita, RF-om se vrlo uspesno resavaju i neki drugi estetski, ali nepatoloski, problemi na kozi. Na primer, RF tretmanom se znatno smanjuju bore na licu i oko ociju, podizu obrve, zateze opustena koza lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i suzavaju pore kao i mascenje lica, tretiraju akne, podize i ucvrscuje zadnjica, ublazavaju strije. Smanjivanje bora na licu i oko ociju RF tretmanima znatno se ublazavaju nazolabijalne bore, bore na celu i oko ociju, koje se bukvalno peglaju. RF podstice obnavljanje starog i proizvodnju novog kolagena, sto znatno poboljsava izgled i strukturu koze. Koza dobija na tonusu, jedrija je, cvrsca i napetija, pa joj se vraca normalna, ruzicasta boja. Spustene obrve se podizu za samo nekoliko tretmana, oci postaju otvorenije, drenira se visak tecnosti koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i oteceni podocnjaci. Mlohava i opustena koza moze nastati kao rezultat naglog rastezanja koze ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slucaja dolazi do ostecenja vezivnog tkiva, a cesto i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF talasima moguce je takvu kozu znatno zategnuti i poboljsati joj tonus (napetost) zbog regeneracije kolagenih vlakana i vracanja tonusa.

Strije su najcesce posledicabrzog rastezanja koze pod utjecajem raznih faktora (trudnoca, pubertet, naglo debljanje, kortikosteroidna terapija...), a najvaznija je genetska predispozicija koja diktira kvalitet kolagenih vlakana. Ostecenje i kidanje vlakana dovodi do formiranja dubljih ili plicih paralelnih "kanalica" na kozi ljubicaste do bele boje. U tretiranju strija bolje rezultate uvek daj tretman onih promena koje su jos uvek pigmentisane i przete mnostvom krvnih sudova. RF-om se regense kolagen, smanjuje dubina i sirina strija i uglavnom se uspeva zadrzavanje pigmenta. Koza se na tim mestima zateze, pa su strije manje vidljive. RF lifting se koristi i za tretman i podbradka. Dubinskim zagrevanjem masnog tkiva i eliminacijom masnih celija RF talasi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj deo koze se zateze, pa se i sam podbradak vidno smanjuje. Na ovaj nacin RF deluje i na posizanje zadnjice. Regeneracijom kolagena RF talasi jacaju i osnazuju vezivno tkivo koze, a zagrevanjem masnog tkiva dolazi do "otapanja" viska masnoca u celijama, sto dovodi do znatnog podizanja zadnjice. Tretman RF talasima se smanjuje aktivnost lojnih zlezdi. Samim tim se utice na smanjenje zapaljenjskih ptocesa koji su prisutni kozi osoba sklonim aknama. Efekti su narocito izrazeni kod hormosnki uslovljenih akni, a kod oziljaka dovode do vidnih poboljsanja. Tretmani RF-om se sprovodi na celoj regij zahvacenoj promenama, a vreme jednog tretmana zavisi od povrsine. U proseku tretman traje od 20 do 45 minuta. Rade se jednom nedeljno (na istom podrucju), a potrebno je sest tretmana za isto podrucje. Za odrzavanje efekata se preporucuje jedan do dva tretmana svakih sest meseci.

Vreme trajanja rezultata zavisi od starosti pacijenta, kvaliteta koze i razvijenosti promena. Rezultati su brzo uocljivi, a najbolji ucinak postize se unutar sest meseci. Sa sigurnoscu se moze reci da osobe koje se pridrzavaju uputstava o ishrani, fizickoj aktivnosti i higijeni koze imaju dugorocno zadovoljavajuce rezultate

Cena tretmana je od 2000 do 4000 din. od 20 do 60 min.

Zatezaje lica

Bipolarna radio frekvencija ovog uredjaja zagreva vlakna kolagena u slojevima dermisa i hipodemisa. Dolazi do kontrakcije vlakana kolagena sto dovodi do vidljivih rezultata u kratkom vremenskom periodu. Nakon tretmana, stimulisane celije fibroblasta ubrzano proizvode nova vlakna kolagena u kozi lica cime se regenerise koza i postize dugotrajan efekat. Prilikom tretiranja lica potrebno je obratiti paznju na priordne nabore i pratiti tokove tih linija. Za dobre i trajne efekte je potrebno uraditi 4-5 tretmana u vremenskim razmacima od 2-3 nedelje, nakon kojih slede tzv. tretmani odrzavanja u vecim vremenskim razmacima. Prilikom tretiranja je vazno postici odredjenu temperaturu tkiva. Procena postignute temperature je stvar iskustva terapeuta, ali je jos bolje ako postoji IC merac temperature kojim se prati temperatura tokom celog tretmana.

Šta je Radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

Na koje strukture u koži deluju radiotalasi?

Za odrzavanje mladalačkog izgleda presudno je prisutvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje već od 25. godine. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Sa sledećim intervencijama efekat zatezanja se povećava.

Kako se izvodi Radiotalasni lifting?

Postupak je bezbedan,bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Aplicira se gel preko tretirane regije i malom sondom se vodi po površini lica uzrokujući toplotu. Procedura traje 40 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira. Ne daje nikakva neželjena dejstva niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana tako da se možete slobodno i komforno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kome je namenjen Raditalasni lifting?

Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Obavlja se preventivno od 25. godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje vec vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore,duplu bradu i bore vrata. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

Koje su kontraindikacije?

Kontraindikacije su:maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implanta,poremećaj koagulacije hepatitis infekcije,trudnoća i dojenje.

Koliko je tretmana potrebno?

Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 3-4 tretmana u zavisnosti od stepena izraženih bora u vremenskom razmaku od deset dana do 2 nedelje,zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina.Za održavanje postignutog efekta preporučuje se jedan tretman na 2 meseca. Cilj ovog tretmana je da očuva i produži mladalački izgled, a ujedno je i pravi put do postizanja dobrog izgleda, unutrašnje ravnoteže i porasta samopuzdanja.

Redukcija celulita

Iskustvo je pokazalo da radiofrekventni tretmani mogu redukovati celulit kod zena. Mehanizam dejstva radiofrekventih talasa u slucaju redukcije celulita nije u potpunosti objasnjen, ali se smatra da RF energija remodelira kolagena vlakna izmedju celija masnog tkiva i na taj nacin dovodi do smanjenja celulita. U stvari, celije masnog tkiva, kao i sve ostale celije, se nalaze u odredjenom matriksu koji se jos i naziva celijska potka. Narusavanje arhitekture tog celijskog matriksa dovodi to pojave cleulita: RF energija upravo deluje na tom nivou, delimicno popravljajuci arhitekturu narusenog celijskog matriksa.

Ne preporucuje se tretman osobama koje:

 

 • imaju pacemaker ili interni defibrilator
 • boluju od malignih oboljenja koze
 • imaju neku vrstu infekcije na podrucju koje zele da tretiraju
 • boluju od psorijazu
 • boluju od prenosivih bolesti (herpes i sl.)
 • imaju narusen imuni sistem (malignitet, AIDS)
 • imaju sklonost ka keloidnim oziljcima
 • su trudne ili doje
 • poseduje metalne implatne u tretiranoj zoni
 • imaju bolest koja sprecava koagulaciju krvi
 • su duze vreme izlozene upotrebi kortikosteroida

 

 

ZA METODU ULTRAZVUCNOG LIFTINGA NE POSTOJE KONTRAINDIKACIJE

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE - NEINVAZIVNA MEZOTERAPIJA

 

 

Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje.

Neinvazivna mezoterapija (mezoterapija bez igle )se zasniva na fenomenu Elektroporacije, kog su naučno potvrdili dr Peter Agree i Dr Roderick Mac Kinnon i zato 2003 godine dobili Nobelovu nagradu za područje Hemije!

Tretmanom  se  ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenosti kože i veziva,popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.

Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija ima za cilj restruktuisanje i  podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.

Do skoro su postojale nedoumice oko toga, šta je efikasnije i šta daje bolje rezultate, klasična ili mezoterapija bez igle. Zapravo se radi o metodama  koje imaju isti cilj, a to je ubacivanje u kožu velikih molekula,( koje utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidrmalnu barijeru i samim tim ne bi postigle željeni efekat), s tim da se kod klasične mezoterapije koristi špric sa mezokoktelom i igla, a kod neinvazivne tzv. virtuelne mezoterapije, špric i iglu zamenjuju električni i/ili radiofrekventni impulsi.

Prednost neinvazivne mezoterapije je ta što je, za razliku od mezoterapije iglom, apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana nikakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda.

Osim u estetske svrhe, ova metoda se koristi i u sportskoj medicini i terapiji uklanjanjanja bola!

Supstance koje se najčešće koriste u tretmanu:

Cena tretmana je 2500 din.
 

 

 • Hijaluronska kiselina
 • Oligoelementi,
 • Vitamini C, E, B komplex
 • Retinol
 • Dexpantenol
 • Aminokiseline (od kojih su najzastupljenije Asparagin, Glutamin, Tirozin, DL Metionin, Valin)

Mezoterapija bez igle se preporučuje za:

 

 • Rehidrataciju i postizanje svežeg izgleda
 • Brzi oporavak koze nakon i laserkih tretmana,
 • Eliminisanje posledica preteranog izlaganja uv zracima (sunce, solarijum),
 • Eliminisanje posledica aerozagadjenja, pušenja, stresa i nezdravog načina života
 • Eliminisanje posledica nepravovremene i neadekvatne nege kože
 • Ublažavanje bora
 • Popravljanje tonusa

Stanja kada se mezoterapija ne preporučuje!

 

 • Trudnoća,
 • Epilepsija,
 • Maligna oboljenja,
 • Akutne upalne promene na regiji koja se tretira,
 • Kardiostimulator (Pace maker)

Dinamika i broj tretmana

Prema dosadašnjim iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada  se tretmani izvode u seriji, od 4- 6 tretmana, sa razmacima 7-10 dana. Tretman se može uraditi i jednokratno, s ciljem postizanja brze rehidratacije i osveženja lica pred neki važan dogadjaj ili kao tretman kontinuirane nege jednom mesečno!

SONOLIFT - nehirurško, ultrazvučno zatezanje kože lica, vrata i dekoltea 

 

 

 

 

Sono lift predstavlja nehiruško, ultrazvucno, zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea sa rezultatima približnim rezultatu koji se dobija hiruškom intervencijom, a bez narušavanja integriteta kože, bez uvodjenja u anesteziju i bez vremena oporavka!

Kolagen je ključna gradivna jedinica svake kože i kada se nakon 30-te primete prve linije i bore na koži, gubitak elastičnosti i pad tonusa, izraženiji podočnjaci, to je siguran znak da je koža počela da gubi kolagen i da treba taj gubitak nadoknaditi,  proces zaustaviti i  “vratiti sat” unazad!

O kakvoj se tehnologiji radi?

Reč je o tehnologiji fokusiranog ultrazvučnog talasa, koji u koži stvara mikrokoagulacije na SMAS strukturi ( što je isto ono što hirurg popravlja na hiruškom face lifting-u), te tako zateže kožu istovremeno stimulišući proizvodnju novog kolagena, što kožu dodatno učvršćuje.

 

Ova tehnologija omogućava efikasno i sigurno ucvrsicivanje i zatezanje kože bez narusavanja prirodne fizionomije!

Prednosti Sono lift tehnologije:

 

 

 • Potpuno bez narušavanja integriteta kože,
 • Bez vremena oporavka – moguće je šminkanje 15 minuta nakon tretmana,
 • Tretman ne traje predugo-za celo lice, potrebno je samo 60-90 minuta,
 • Rezultat dugo traje-čak i do 2 godine,
 • Potrebno je uraditi samo jedan tretman,
 • Mogu se tretirati sigurno i uspešno podbradak, vrat i dekolte,
 • Bez potrebe za korišćenjem anestezije,
 • Bez nezeljenih efekata!

Kome je Sono lift namenjen?

Tretman je namenjen svima koji žele da izgledaju mladje, a na čijem se licu zapažaju proširene pore, prve linije i plitke bore ili pak duboke bore i vidan pad tonusa kože! U zavisnosti od problema koji se resava, tretman se moze prilagodjavati svakom po na osob!

Kada se vide rezultati Renew lift tretmana?

Prvi rezultat se uočava neposredno nakon tretmana! Na dalje u prve 2 nedelje, uočava se poboljšanje oko 20%, nakon mesec dana vidi se poboljšanje od oko 50%, rezultat je sve bolji i vidljiviji i konačno tri meseca nakon tretmana dobija se  krajnji rezultat! Rezultate pratimo upredjujući fotografije pre/posle, neposredno nakon  tretmana i 3 meseca nakon tretmana!

Ko ne može biti kandidat za Sonolift tretman?

Cena sono lift tretmana je 3500 din.

 

 

 • Osobe sa srčanim pacemaker-om ili sličnim elektronskim pomagalima implantiranim u telo!
 • Trudnice!
 • Osobe sa tzv.”zlatnim nitima” u koži!
 • Osobe sa hijaluronskim filerima-dok se filer u potpunosti ne resorbuje!
 • Osobe sa trajnim filerima,
 • Osobe koje su bile podvrgnute tretmanu sa mezonitima (tretman se moze uraditi 3 godine nakon mezoniti)!
 • Koža na kojoj postoje iritacije, dok te iritacije traju! Tretman se izvodi na intaktnoj koži!
 • Koža sa svežim ožiljcima od ranijih hiruških zahvata!
 • Osobe sa malignitetima!

REZULTATI!

  

 • Podizanje obrva!
 • Ublažavanje bora na celu!
 • Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka!
 • Podizanje obraza!
 • Ublažavanje nazolabialnih bora!
 • Zatezanje i učvršćivanje vrata!
 • Najbolje rešenje za podbradak!
 • Zatezanje i učvršćivanje dekoltea!

Mikrodermoabrazija lica

 

 

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Prvi put je korisćena u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.

Na kom tipu kože je mikrodermoabrazija najuspešnija i za šta se najčešće koristi?

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.

Može li se mikrodermoabrazija primenjivati na različitim delovima tela ili samo na licu?

Menjanjem veličine i gustine kristala prilikom tretmana, može se koristiti za regije lica, vrata, ledja, laktova, butina. Ipak, preporučuje se da tretman sprovodi ili nadgleda obučen dermatolog.  

Postoje li različite metode mikrodermoabrazije?

Postoje dva osnovna načina rada – prvi, sa kristalima aluminijum oksida i drugi, sa dijamantskim kristalima različitog prečnika. Stepen dermoabrazije odredjuje se veličinom dijamantske sonde, brzinom i brojem prelaza preko tretirane površine kože.

Da li je mikrodermoabrazija uspešna?

Uzimanjem uzoraka kože i histopatološkom analizom nakon šest tretmana došlo se do otkrića da promene ne nastaju samo u najpovršnijem sloju kože već u svim nivoima i u svim strukturama tretirane kože.

Promena u debljini kože najizražajnija je na površini kože – epidermu. Nakon navedenih šest tretmana u kome se jedna ista regija tretirala tri puta, epiderm je sa 0,01 mm dostizao 0,06 mm. Takodje, pigmentne ćelije postaju ujednačene veličine i broja. U trecem sloju kože, dermu, krvni sudovi imaju izražajniji splet čime se omogućava bolja oksigenacija kože i broj koleagenih vlakana. Kolagena vlakna su nakon tretmana postajala čvršća, gušća i orjentisana horizontalno. Više od šest tretmana povećavalo je i broj elastičnih vlakana.

Kada mikrodermoabrazija nije metoda izbora?

Mikrodermoabraziju nije preporučljivo primenjivati kada pacijent boluje od , telangiektazija ili , bakterijskih infekcija kože, , zaravnjenih ili kada koristi izitretinoin – roakutan.

Koje su prednosti mikrodermoabrazije?

Najveća prednost mikrodermoabrazije je što ne postoji potrebno vreme oporavka od ovog tretmana, tako da pacijent može odmah nakon tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Takodje, mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna procedura i pacijent odmah nakon tretmana može videti rezultat.

Koje su mane mikrodermoabrazije?

Mikrodermoabrazija je veoma limitirana kod dubljih procesa kao što su duboke bore lica, veliki i opsežni ožiljci ili duboka hiperpigmentacija.

Koje su moguće komplikacije nakon tretmana?

Nakon tretmana moguće je kratkotrajno crvenilo kože, podlivi na mestima gde vakuum jače povuče kožu (veoma mali i prolaze za dva dana) i hiperpigmentacija nakon tretmana – samo ako se primenjuje vrlo agresivna mikrodermoabrazija kod Fitzpatrick tipa kože IV i V.

Cena tretmana mikrodermoabrazije je 2500 din.

HIDRATACIJA LICA

 

 

Ovim tretmanom postiže se efekat duboke hidratacije, jača se elastičnost kože dajući joj mekoću i osećaj komfora. Takodje povećava vlažnost dehidrirane masne kože, te normalne i suve kože, kod koje je veoma korisna.

HIALURONSKI TRETMAN-mini lifting bez igle

 

MINI LIFTING BEZ IGLE

tretman koji pomoću revolucionarne, 100% prirodne patentirane hijaluronske kiseline nudi intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju svih slojeva kože. Klinički dokazano deluje odmah i daje vidljive rezultate kod suve, dehidrirane i stresom iscrpljene kože, , ublažava izražene bore i poboljšava tonus kože, na sasvim prirodan način. Preporučujemo svima koji vrhunskom negom žele da očuvaju mladalački i zdrav izgled kože.

Cena tretmana je 2800 din.

KOLAGEN BOOSTER TRETMAN

 

 

COLLAGEN BOOSTER TRETMAN

Anti age u pravom smislu te reci. U toku ovog tretmana podstce se sinteza kolagena u kozi tako da koza postaje cvrsca, bore plice, a konture izrazenije. Intenzivna reparacija masazom i kolagenska maska zaokruzuju jedan od najefikasnijih tretmana u borbi protiv starenja koze.

Cena tretmana je 8500 din.

CRASH TRETMAN - AKTIVNA HIDRATACIJA

 

 

CRASH TRETMAN - AKTIVNA HIDRATACIJA

Ispunite zelju koze svojih klijenata utolivsi joj zedj hidrantnim ampulama. Fantasticna kolicina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kozu ostavlja na njoj blistavosti i cii je cvrstom i zdravom. Od 2 do 5 ampula unosi se u kozu dok se ne zadovolji i poslednja pora zedna vlage.

Cena tretmana je 5500 din.

Ultrazvučno čišćenje lica

 

 

 

 

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA  Je vrlo  suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća.

ULTRAZVUK za lice je aparat koji se godinama koristi kao terapijsko sredstvo u FIZIKALNOJ TERAPIJI, djeluje mehanički, jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok.

Jedna od funkcija ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA LICA je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJA LICA istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja.

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je odličan u kombinaciji s klasičnim tretmanom, kao završna faza, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože lica .

Ultrazvučno čišćenje lica možete kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica – , , njega lica po stanju i tipu kože, ,

Top 8 razloga za probati ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA :

 

 1. Dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora
 2. Poboljšava cirkulaciju krvi i limfne
 3. Uklanja mrtve stanice – piling kože
 4. Uklanja otečene i tamne podočnjake oko očiju
 5. Bezbolan je i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica
 6. Nije potrebno dodatno raditi mehaničko čišćenje lica
 7. Radi mikro masažu lica te tako potiče eliminaciju toksina iz kože
 8. Potiče mršavljenje lica i tonus kože lica

Ako ne želite klasičan način čišćenja lica, ovo je savršen aparat za Vas! 

Ovaj aparat sedrži više programa: EKSFOLIJACIJA, ČIŠĆENJE MITISERA, HIDRATACIJA, TONIFIKACIJA, MIKROCIRKULACIJA, čime dobijamo prosvetljenu, hidriranu, izuzetno glatku, nežnu i čistu kožu, sa vidno umanjenijim borama i zategnutijim tonusom kože. Idealan je i kod neujednačenog reljefa kože i hiperpigmentacija. Ovaj tretman je jedinstve i po tome što za svakog klijenta ponaosob odredjujemo snagu i vreme rada, svakog od navedenih programa!

Cena tretmana je 3500 din.

TRETMAN PROBLEMATIČNE KOŽE 

Tretman je namenjen: klijentima koji imaju problematičnu kožu, koju karakteriše pojačano lučenje sebuma, koja je sjajna i nečista, sklona crvenilu, komedeonima, grizevima i povremenim aknama.

Baza tretmana: spektar antibakterijskih, keratolitičkih i sebostatičkih supstanci uglavnom prirodnog porekla.

Potreban broj tretmana: preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana (jedan tretman nedeljno). Nakon serije neophodno je stalno održavanje rezultata kako kućnom negom, tako i ponavljanjem profesionalnog tretmana, minimum jednom mesečno. Mora se stalno detaljno čistiti i uklanjati orožali sloj na površini kože, da bi se uklonio sebum i mrtve ćelije i sprečilo zatvaranje pora i nastanak akni. Pri tom se koža  ne sme dodatno iritirati i oštetiti mehaničkim tretmanima, da bi se sprečio nastanak lojnih cisti ili širenja bakterijske infekcije.

Cena tretmana je 3500 din.

© Copyright estetikstar.com